A sidedish for the festive season
Poosanikai pittlai is prepared during festival days. It tastes good with morekuzambu. I learnt this...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
9 results in 0.0052 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
How to make…Poosanikai pittlai
-
பெருங்காயத்தின் பெருமை !!! அதன் அருமையான ம
பெருங்காயம்
‘பெருங்காயம் (பெருலா...
-
Useful names
அன்றாடம் பயன்படுத்தும் சமையல் பொருட்களின் ஆங்கில பெயர்கள்:
This might be useful to young couples, who move to different places around the worl...
-
அடை மாவு
அடுத்தது அடை . எங்கள் விடுகளில் இது ரொம்ப பிரபலம். இது 'கரகரப்பாக' வரணும் என்றால் துவரம்பருப்பு அதிகமாகவும், 'மெத்' என்று...
-
Recipes for Chaaturmaasya Vrata
The dishes that are traditionally offered to God during chaaturmaasya.
As per the name there are four Vratas to be...
-
-
சமையலில் சந்தேகமா - இங்கு வாருங்கள் !
அன்புள்ள சுமதி அக்கா,
உருளக்கிழங்கு வருவல் ħ...
- Stuck
-
-
White Channa Vada
White Channa Vada - வெள்ளை கடலை வடைIngredients White channa 1 cup (approximately 200 ml by volume) Coriander/Cilantro (apprx. leaves from 5 stems) Cu...