link]मुकुन्दमाला 32/40 வேறு யாரையும் நான் அறியேன் !
[/link]
stotra vedas tava sura-gana bhritya-vargah prasadah
muktir maya jagad avikalam tavaki devaki te
mata mitram bala-ripu-sutas tat tvad anyam na jane
[/link]
दारा वाराकर - वर - सुता , ते तनूजो विरिञ्चि: ,
स्तोता वेद: तव , सुरगणो भृत्य - वर्गो , प्रसाद: |
मुक्ति: माया जगद् अविकलम् , तावकी देवकी ते
माता , मित्रम् बल - रिपु - सुत:, तत् त्वद् अन्यम् न जाने ||
मुक्ति: माया जगद् अविकलम् , तावकी देवकी ते
माता , मित्रम् बल - रिपु - सुत:, तत् त्वद् अन्यम् न जाने ||
தாரா வாராகர - வர - ஸுதா தே தநூஜோ விரிஞ்ச:
ஸ்தோதா வேத: தவ ஸுரகணோ ப்ருத்ய - வரகோ , பிரசாத: |
முக்தி: மாயா ஜகத் அவிகலம் தாவகீ தேவகீ தே
மாதா மித்ரம் பல- ரிபு - ஸுத : தத் த்வம் அன்யம் ந ஜானே ||
முக்தி: மாயா ஜகத் அவிகலம் தாவகீ தேவகீ தே
மாதா மித்ரம் பல- ரிபு - ஸுத : தத் த்வம் அன்யம் ந ஜானே ||
dara varakara-vara-suta te tanujo virincih
stotra vedas tava sura-gana bhritya-vargah prasadah
muktir maya jagad avikalam tavaki devaki te
mata mitram bala-ripu-sutas tat tvad anyam na jane
Last edited by sridharv1946; 17-02-14, 14:43.